sobota, 2 marca 2013

HOT Couture ;)






Okulary przeciwsłoneczne/Sunglasses- PRADA
Kurteczka/coat-LALTRA MODA
Sweter/Sweater- STRADIVARIUS
Naszyjnik/Necklace- Vintage
Jeans-ZARA
Szpilki/Shoes- VERSUS
Kopertówka/Hand bag- Louis Vuitton


 Polędwiczki Wieprzowe należy pokroić w paski. Jeśli lubicie naprawdę cienkie kotleciki, możecie przed krojeniem włożyć mięso na 30 minut do zamrażalnika. Znacznie łatwiej będzie można je potem kroić.

 Następnie posolone kotleciki obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Ja do tartej bułki dodaję sproszkowany czosnek i odrobinę tartego parmezanu.
Zanim jednak zaczniemy smażyć kotleciki....Musimy zająć się warzywami!




 Siekamy drobno czosnek,imbir i marchewkę. A następnie wszystko naraz smażymy na oliwie. Aż marchewka zmięknie.
Jedną marcheweczkę można sobie zjeść na surowo dla zdrowia ;)

A potem już tylko wszystko ładnie przyozdobić  i podawać