Kurteczka/coat-LALTRA MODA
Sweter/Sweater- STRADIVARIUS
Naszyjnik/Necklace- Vintage
Jeans-ZARA
Szpilki/Shoes- VERSUS
Kopertówka/Hand bag- Louis Vuitton
Polędwiczki Wieprzowe należy pokroić w paski. Jeśli lubicie naprawdę cienkie kotleciki, możecie przed krojeniem włożyć mięso na 30 minut do zamrażalnika. Znacznie łatwiej będzie można je potem kroić.
Następnie posolone kotleciki obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Ja do tartej bułki dodaję sproszkowany czosnek i odrobinę tartego parmezanu.
Siekamy drobno czosnek,imbir i marchewkę. A następnie wszystko naraz smażymy na oliwie. Aż marchewka zmięknie.
Jedną marcheweczkę można sobie zjeść na surowo dla zdrowia ;)
A potem już tylko wszystko ładnie przyozdobić i podawać
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz